ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: «Το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγιά συνεχίζει τη λειτουργία του»

Συνεχίζει τη λειτουργία του το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγιά μετά από συνάντηση που είχε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστος Κέλλας, με τον Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς, Βασίλη Κουτεντάκη.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Κέλλας τόνισε ότι «είναι αναγκαία η συνέχιση λειτουργίας του τραπεζικού καταστήματος στην Αγιά Λάρισας, καθώς αποτελεί το μοναδικό τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή του Δήμου Αγιάς και εξυπηρετεί χιλιάδες αγρότες και επαγγελματίες, που εξαρτώνται από τις υπηρεσίες του για την καθημερινή τους οικονομική δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, η διατήρηση του καταστήματος είναι κρίσιμη για την οικονομική στήριξη των αγροτών, ειδικά μετά τις σοβαρές καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel, οι οποίες έχουν πλήξει την τοπική οικονομία».

Μετά από διαβουλεύσεις και την παρέμβαση του Υφυπουργού, η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς αποφάσισε να συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος στην Αγιά, αναγνωρίζοντας την κομβική του σημασία για την τοπική οικονομία και κοινωνία. Η απόφαση αυτή αναμένεται να ανακουφίσει τις ανάγκες των κατοίκων και να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη τραπεζική τους εξυπηρέτηση.

Ο Χρήστος Κέλλας δήλωσε σχετικά: «Η διατήρηση του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγιά Λάρισας είναι κρίσιμη για την περιοχή. Πρόκειται για μια απόφαση που στηρίζει τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τους κατοίκους εν γένει του Δήμου, οι οποίοι βασίζονται στην τραπεζική υποδομή για τις συναλλαγές και την οικονομική τους δραστηριότητα.

Ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς, Βασίλη Κουτεντάκη και τη διοίκηση της Τράπεζας που αναγνώρισαν το δίκαιο αίτημά μας και και προχώρησαν στην απόφαση να διατηρήσει το κατάστημα ανοιχτό. Η τοπική ανάπτυξη και η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών παραμένουν προτεραιότητά μας, και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την υποστήριξη της περιφέρειας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες