ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πτώμα στον Βόλο: Όλα δείχνουν ότι ανήκει στον 40χρονο με το ψαροντούφεκο – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο πατέρας του

Συναγερμός σήμανε το πρωί στις αστυνομικές και λιμενικές αρχές του Βόλου μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος στην θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων. Τα στελέχη του Λιμεναρχείου που έκαναν την περισυλλογή, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών και όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον Λ.Χ., τον 40χρονο Βολιώτη που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του.

Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος. Σύμφωνα με πληροφορίες των Γεγονότων, κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως ο δράστης της επίθεσης έδωσε τέλος στην ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και αναμένεται να γίνει επίσημα η ταυτοποίηση. Για τον σκοπό αυτό έχει κληθεί από τις αρχές η σύντροφος του 69χρονου πατέρα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες