ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στη φυλακή 62χρονος: Τα δώρα σε 12χρονο, τα «πονηρά» μηνύματα, η κατηγορία για γενετήσιες πράξεις και η αναστάτωση με την 8χρονη αδερφούλα του που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Λάρισας

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην γειτονική Καρδίτσα και αφορά 62χρονο ο οποίος προφυλακίστηκε οδηγούμενος στις Φυλακές των Γρεβενών καθώς τον βαραίνει η κατηγορία για γενετήσιες πράξεις σε 12χρονο αγόρι.

Η υπόθεση ήρθε στο φως και διερευνήθηκε μετά από αναφορά στην αστυνομία από συγγενικό πρόσωπο του 12χρονου και δη μιας από τις αδερφές του, όταν παρατήρησε κάποιες περίεργες συμπεριφορές σε σχέση με το αδερφάκι της, όπως το γεγονός ότι πήγαινε διάφορα δώρα στο σπίτι τους, ενώ ταυτόχρονα είδε και κάποια απρεπή μηνύματα στο κινητό του παιδιού.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές ξεκινώντας την έρευνα, ανακαλύπτοντας ότι το σπίτι του 62χρονου με μεγάλη συχνότητα επισκέπτονταν ανήλικα αγόρια. Η αστυνομία την περασμένη Παρασκευή προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσε ψηφιακά πειστήρια, όπως lap top και κινητά του Καρδιτσιώτη άνδρα, μια φωτογραφία με το ημίγυμνο αγόρι, καθώς και τέσσερα μαχαίρια που βρέθηκαν εντός της οικίας του. Ο 62χρονος συνελήφθη και μετά την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Γρεβενών κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις στο 12χρονο αγόρι

Επιπρόσθετα παράλληλα και συγκεκριμένα αρχές Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα ένα ακόμη περιστατικό που η αστυνομία εξέτασε για να διαπιστώσει αν υπάρχει παραλληλισμός με την παραπάνω υπόθεση. Κι αυτό γιατί αφορούσε την 8χρονη αδερφή του 12χρονου, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας από τη μητέρα της για πρόβλημα στα γυναικολογικά του παιδιού. Η παιδίατρος θορυβήθηκε και ήρθε σε επικοινωνία με τις Αρχές για να εξεταστεί το ενδεχόμενο κακοποίησης, έγινε η ιατροδικαστική εξέταση, όπως παραγγέλθηκε από την Εισαγγελία Λάρισας αλλά οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κακοποίηση αλλά για παθολογικά αίτια που επέφεραν το πρόβλημα υγείας στο κοριτσάκι, οπότε αποκλείστηκε ο οποιοσδήποτε παραλληλισμός ανάμεσα στις δύο υποθέσεις.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες