ΕΛΛΑΔΑ

Z. Kωνσταντοπούλου: Ελεύθερες παραλίες στη διάθεση του κοινού και όχι για ιδιωτικά συμφέροντα

«Είμαστε εδώ, θα είμαστε και στα δικαστήρια και στις κινητοποιήσεις και στην παραλία και σε κάθε ευκαιρία μέχρι ο αγώνας αυτός να δικαιωθεί! Και θα δικαιωθεί» δήλωσε από το Ειρηνοδικείο Λαυρίου η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας: «Η Ζωή, για άλλη μια φορά παρούσα, στο πλευρό των κατοίκων, των κινημάτων και του Δήμου Σαρωνικού, του Συντονιστικού Αγώνα για Ελεύθερες Παραλίες, που αγωνίζονται και δικαστικά για την προστασία των παραλιών, έδωσε το μήνυμα για δικαίωση του αγώνα μέχρι τέλους τονίζοντας ότι: “Οι πολίτες του Σαρωνικού, οι απλοί άνθρωποι διεκδικούν αυτό που τους ανήκει, τις παραλίες ελεύθερες, τις παραλίες στη διάθεση του κοινού, τις παραλίες κοινό αγαθό όπως λέει το Σύνταγμά μας. Είμαι και θα είμαι στο πλευρό τους μέχρι τέλους, μέχρι ο αγώνας τους να δικαιωθεί απέναντι στα ιδιωτικά συμφέροντα, απέναντι στη διαπλοκή, απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο που ήρθε εδώ να παρέμβει υπέρ του ιδιώτη και υπέρ του αποκλεισμού της πρόσβασης στις παραλίες, απέναντι σε όποιον νομίζει ότι μπορεί να κλέβει την περιουσία του ελληνικού λαού, της ελληνικής κοινωνίας”.

Η παρουσία και η στήριξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας στους κατοίκους είναι διαρκής και δυναμική.

Την Τρίτη 10/9/24, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε στο Λαγονήσι, στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε το Συντονιστικό Αγώνα και ο Δήμος Σαρωνικού, ενάντια στην εκχώρηση των παραλιών Πεύκο, Ευκάλυπτα και συνολικά 44 στρεμμάτων σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Στις 5/9/24 είχε παραστεί και πραγματοποιήσει παρέμβαση στην κοινή Συνέντευξη Τύπου του Δήμου Σαρωνικού και του Συντονιστικού Αγώνα για Ελεύθερες Παραλίες, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Σαρωνικού, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την υποστήριξη και την δέσμευσή της να αναδείξει το σημαντικό αυτό ζήτημα σε όλα τα επίπεδα.

Στις 28/8/24 η Ζωή υποδέχθηκε στο γραφείο της στη Βουλή, τον Δήμαρχο Σαρωνικού και εκπροσώπους του Συντονιστικού Αγώνα για Ελεύθερες Παραλίες και εξέφρασε τη δέσμευσή της να σταθεί δίπλα στον δίκαιο αγώνα τους με κάθε τρόπο, Κοινοβουλευτικό, Νομικό, Κινηματικό».

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις