ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Ξ. Λάρισας: Επιτυχής εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ (φωτό)

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), που κατέχει όχι μόνο την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), αλλά είναι και επίσημα εγγεγραμμένος στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, από 27 Μαΐου 2024.

Είναι μόλις το 1ο Σωματείο Ξυλορακέτας Πανελλαδικά, που καταφέρνει να ενταχθεί στο Μητρώο και έχει δικαίωμα χρήσης Δημόσιων Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Με την εγγραφή μας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας Ευάγγελος Κατσιούλας, αναφέρει:

΄΄ Ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας φέτος έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και ανοδικής πορείας. Όλα αυτά τα χρόνια ανέπτυξε πολυσχιδής δραστηριότητα, σε αθλητικές εκδηλώσεις και συμμετοχές σε αθλητικές δράσεις. Με βαθύ αίσθημα την αξία της κοινωνικής ευθύνης στοχεύουμε να προάγουμε την ευημερία του αθλήματος της ξυλορακέτας!

Χτίζουμε το μέλλον. Είμαστε υπερήφανοι που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουμε με σεβασμό τον αθλητισμό. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ενεργά στην βελτίωση και την ανάπτυξη του αθλήματος μας.

Η επιτυχής εγγραφή στο Μητρώο δίνει ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση. Είναι μια δικαίωση του Διοικητικού Συμβουλίου και των ανθρώπων του σωματείου αθλητριών, αθλητών και μελών, που κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε πρόβλημα – εμπόδιο που υπήρξε από την ημέρα ίδρυσης του το 2014.

Είναι μια απόδειξη, ότι το σωματείο μας αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα τους θεσμούς. Εξάλλου, το μότο του σωματείου από την ημέρα που ιδρύθηκε και για όσα χρόνια θα υπάρχει είναι ένα και μοναδικό:

΄΄ σοβαρότητα, μεθοδικότητα, άμιλλα, ευγενής άμιλλα ΄΄

Η συνέχεια, μας βρίσκει σοφότερους στην καθημερινότητα μας και πιο δυνατούς στα αθλητικά δρώμενα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα αναμένουμε και τα υπόλοιπα σωματεία να ακολουθήσουν τον δρόμο μας, ώστε να επιστρέψουμε με σοβαρότητα όπως αρμόζει στην αθλητική δράση. Πολύ περισσότερο όσων συμφωνούν με το μότο μας.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου, για τη συνεργασία και την επίτευξη του κοινού σκοπού μας.΄΄

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες