ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΣΠΑΚ Λάρισας στο 1ο Κυπελλο Ελλαδας MaxiBasketball

Mε αφορμη την Παγκοσμια Ημερα ΜaxiBasketball στις 28/9, ο ΣΠΑΚ Λάρισας προσκληθηκε να λάβει μέρος στο 1ο Κυπελλο Ελλαδας MaxiBasketball που διοργανωνει το τμημα SirisPlus το 3ημερο 20-22/9 στις Σερρες.
Στο Τουρνουα θα συμμετεχουν 5 ομαδες ανδρων κ 4 γυναικων, ηλικιακής κατηγοριας 40+ που θα δωσουν 3 και 2 αγωνες αντιστοιχα.
Το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΠΑΚ Λάρισας, έπειτα από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων 2023 στη Λάρισα καθώς και με τη συνεχή συμμετοχή ομάδων του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα από το 2017, δέχθηκε την τιμητική πρόσκληση και θα συμμετάσχει στο 1ο κύπελλο Παλαιμάχων-Βετεράνων στις Σέρρες με μία μικτή -ηλικιακά- ομάδα που απαρτίζεται από τους: Χαρούλη Β., Τύμπα Ι., Ανδρέου Α., Γκούλιο Α., Γακόπουλο Β., Μαργαριτόπουλο Α., Τηγανή Ν., Χύτα Δ., Νταχμίρη Χ., Γκάντζο Δ., Γκορτσίλα Γ. και Βαφειάδη Σ. υπό τις οδηγίες του προπονητή Παπαϊωάννου Ν.
 Ο ΣΠΑΚ ευχαριστεί τον όμιλο EXALCO και τις φαρμακαποθήκες ΠΡΟΣΥΦΛΑ και ΣΟΦΛΑ για τη βοήθειά τους στη διεκπεραίωση της συμμετοχής.
Από το Δ.Σ.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες