ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση για τον 40χρονο που βρέθηκε νεκρός στα Πευκάκια – Είχε τραυματίσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση που θα “ρίξει φως” στον χρόνο και στον τρόπο θανάτου του 40χρονου που εντοπίστηκε νεκρός χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων δίνοντας τέλος στη ζωή του, πέφτοντας με το δίκυκλο, το οποίο είχε πάρει για να εξαφανιστεί την Τρίτη το πρωί από το σπίτι του στο κέντρο του Βόλου, μετά το επεισόδιο με τον πατέρα του που τον τραυμάτισε με τα καμάκια από δύο ψαροντούφεκα μετά από καυγά στο σπίτι τους στον Βόλο.

Η σορός ήταν σε αποσύνθεση, έφερε κάποια τραύματα – πιθανώς από την πτώση – κι αυτός είναι κι ο λόγος που εκτιμάται ότι προέβη στο απονενοημένο διάβημα ακόμη και μέσα στην ίδια ημέρα από την τέλεση της επίθεσης στον πατέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη το πρωί ο 40χρονος μετά από καυγά με τον 70χρονο πατέρα του, τον είχε τραυματίσει με δύο καμάκια από ψαροντούφεκα, το πρώτο στο δεξί θώρακα και το δεύτερο στο κρανίο. Στη συνέχεια είχε πάρει το μηχανάκι του πατέρα του κι είχε εξαφανιστεί έχοντας μαζί του λίγα χρήματα.

Πάντως, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η Αστυνομία φέρεται να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο του 40χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βόλου που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες