ΛΑΡΙΣΑ

«Young Eco Inspectors»: Περιβαλλοντικά ζητήματα και ανησυχίες στο επίκεντρο του διεπιστημονικού προγράμματος του 1ου Πειραματικού Λυκείου Λάρισας (φωτό – βίντεο)

Το εταιρικό τους πρόγραμμα Erasmus+ KA220 “Young Eco Inspectors” παρουσίασαν μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Λυκείου Λάρισας, σήμερα, το πρωί της Παρασκευής από την αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας.

Πρόκειται για μια δράση η οποία «αφορά ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν τρεις χώρες, η Ελλάδα με το 1ο Πειραματικό Λύκειο Λάρισας, η Βουλγαρία και η Βόρεια Μακεδονία και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο των μαθητών όσο και των πολιτών στα θέματα της περιβαλλοντικής συνείδησης. Οι μαθητές διαπιστώνουν ρύπανση στον αέρα και το νερό κυρίως, και ,από εκεί και πέρα, επειδή υπάρχει έλλειψη ευαισθητοποίησης στον χώρο και το πεδίο γενικότερα για τα περιβαλλοντικά θέματα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενημερωθούν οι μαθητές και όλος ο κόσμος», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Νίκος Ζέρβας.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, κ. Ηρακλής Γερογιώκας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Ζωή Μπουρουτζή – Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες