ΑΕΛ

Ώρα πρωταθλήματος σήμερα για την ΑΕΛ – Υποδέχεται στο AEL FC ARENA την Καβάλα με ζωντανή μετάδοση από τον ΣΚΑΙ

Η ΑΕΛ ξεκινά σήμερα μία χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες και μοναδικό στόχο την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Στις 3 το μεσημέρι, υποδέχεται στο AEL FC ARENA, την Καβάλα με το παιχνίδι να μεταδίδεται και ζωντανά από τον ΣΚΑΙ που έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερλιγκ 2.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας χωρίς καν να έχει κλείσει μία εβδομάδα στη Λάρισα, αφού διαδέχθηκε τον Παύλο Δερμιτζάκη μόλις προ ημερών. Οι 20 παίκτες που επίλεξε είναι οι: Σουλούκος, Perntreou, Ηλιάδης, Βαφέας, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, Johansson, Γιαξής, Barrientos, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Κρητικός, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Fatai.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, ο τραυματίας, Άγγελος Οικονόμου, ο ανέτοιμος, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε, ενώ για αγωνιστικούς λόγους oι Θοδωρής Βενετικίδης, Μιχάλης Πίτσικος, Κωνσταντίνος Γκρόζος, Ραφαήλ Σγουρός, Θανάσης Γιανναράκης, Δημήτρης Δημηνίκος, Βαγγέλης Γραββάνης και ο Λούκα Αντράντα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από 01/01/2025.

Ο 36χρονος ρέφερι, Άγγελος Μπακογιάννης, από την Ένωση Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Λευτέρης Βογιατζής (Καρδίτσας) και ο Θωμάς Καλορογιάννης (Πιερίας). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστάνας (Μακεδονίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Φωτιάδης από την Ε.Π.Σ. Σερρών.

Σε ότι αφορά τέλος την προϊστορία, όπως αναφέρει το aelole.gr, 20 φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και η Καβάλα, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με την Καβάλα, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν δέκα νίκες, οι «κυανόλευκοι» έξι, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα του κάμπου με 30-17.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες