ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε το 3ο πανθεσσαλικό τουρνουά γυναικείου βόλεϊ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το 3ο πανθεσσαλικό τουρνουά γυναικείου βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, με την ομάδα της Ε.Α.Λ. να καταλαμβάνει την 1η θέση.
Το τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Ο.Φοίβος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει γίνει πλέον θεσμός, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς σε όλα τα παιχνίδια έδωσαν το παρόν στις εξέδρες και η αλήθεια είναι ότι απόλαυσαν αγώνες υψηλού επιπέδου, με εντυπωσιακά παιχνίδια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά το κατέκτησε η ανανεωμένη & νεανική ομάδα , αυτή της Ε.Α.Λ που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αφού φάνηκε πιο έτοιμη και τις δύο ημέρες των αγώνων .Νίκησε στον Τελικό την Αργώ με 3-2 σέτ.
Εξαιρετικές εντυπώσεις αφησαν η επίσης ανανεωμένη ομάδα της Αργούς Βόλου και του Σ.Π.Α.Κ ενω ο οικοδεσπότης Φοίβος αν και αγωνίζεται μια κατηγορία πιο χαμηλά εδειξε πολλά θετικά στοιχεία και παρουσίασε μια καινούργια ομάδα με ανανεωμένο ρόστερ.

«Ευχαριστούμε όσους τίμησαν με την παρουσία τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το 3ο Τουρνουά Γυναικείου Βόλεϊ, ευχαριστούμε τους διατητές Γκότση Θωμά, Παπαγεωργίου Αχιλλέα και Δάφνη Μπατσίλα, τον Ερυθρό σταυρό για την υγειονομική κάλυψη , την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΑΚΛ καθώς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου σημαντικού τουρνουά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του Χρόνου τέτοια Εποχή με την ευχή να γίνει το τουρνουά διεθνές!» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
  
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες