ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αισθητική αποκατάσταση στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο Αλκαζάρ – Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την ανάδειξη του εμβληματικού έργου του Φ. Τλούπα (φωτο)

Στην αισθητική αποκατάσταση του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης, το εμβληματικό έργο του Φιλόλαου Τλούπα, στο πάρκο Αλκαζάρ, προχώρησαν οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, στις αρχές της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στον χώρο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αναβάθμισης και ανάπλασης, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του έτους. Οι εργασίες, στον περιβάλλοντα χώρο του Μνημείου, εντάσσονται στο έργο «Ανάπλαση Εγκαταστάσεων Αλκαζάρ», συνολικού ύψους περίπου 2,5 εκατ., με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και ιδίους πόρους του Δήμου Λαρισαίων.

Η αισθητική αποκατάσταση (καθαρισμός) του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης ήταν προγραμματισμένη, καθώς αύριο, Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης-αφιερώματος στον διεθνώς καταξιωμένο Λαρισαίο γλύπτη, Φιλόλαο Τλούπα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Να τονιστεί ότι τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας βρίσκονται επί ποδός και πραγματοποιούν σειρά παρεμβάσεων, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες