ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Το «νεκροταφείο των γιγάντων της γης» – Η χαμένη μάντρα που φανερώνει το παρελθόν… (φωτο)

Μια ανεξερεύνητη μάντρα με πάνω από 100 παλιά τρακτέρ στο Συκούριο Λάρισας. Είναι τρακτέρ που δούλεψαν για χρόνια τη θεσσαλική γη και τώρα αναπαύονται.

Μια απρόσμενη ανακάλυψη που θυμίζει σκηνικό από παλιά ταινία: μια εγκαταλελειμμένη μάντρα γεμάτη με δεκάδες παλιά τρακτέρ. Αυτό το “νεκροταφείο” μηχανημάτων, όπως θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς, κρύβει μια ιστορία που περιμένει να αποκαλυφθεί.

madra trakter sikourio 2

Σε μια απομονωμένη γωνιά της Θεσσαλίας, κοντά στο  Συκούριο Λάρισας, κρύβεται μια ιστορία που ξεδιπλώνεται μέσα από το σκουριασμένο μέταλλο και τη σιωπή του χρόνου. Μια τυχαία ανακάλυψη από το φακό του tirnavospress.gr οδήγησε στην αποκάλυψη μιας εγκαταλελειμμένης μάντρας, όπου δεκάδες τρακτέρ, μάρτυρες μιας άλλης εποχής, αναπαύονται πλέον.

madra trakter sikourio 1

Η ανακάλυψη αυτής της εγκαταλελειμμένης μάντρας είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε το παρελθόν και να τιμήσουμε όσους δούλεψαν τη γη. Αυτά τα τρακτέρ, αν και σιωπηλά πλέον, μας υπενθυμίζουν τη δύναμη της ανθρώπινης προσπάθειας και την αέναη ροή του χρόνου.

Πηγή: tirnavospress.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες