ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βασανιστικός ο θάνατος του σκύλου στον Βόλο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των άγνωστων δραστών που προκάλεσαν τον βασανιστικό θάνατο αδέσποτου σκύλου, ο οποίος λίγο μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός από γείτονες στην περιοχή της οδού τέρμα Σπυρίδη. Ο δράστης ή οι δράστες της κτηνωδίας, φαίνεται ότι αφού βασάνισαν πρώτα το άτυχο τετράποδο του κατάφεραν το τελειωτικό χτύπημα κόβοντας με αμβλύ αντικείμενο την κοιλιά, με αποτέλεσμα ο σκύλος να ξεψυχήσει αφού σύρθηκε στο πεζοδρόμιο, πριν την είσοδο διπλοκατοικίας, όπου υπήρχαν πολλά αίματα.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, έριξαν κουβέρτα πάνω από το κουφάρι, γιατί το θέαμα ήταν πολύ σκληρό με το εκσπλαχνισμένο ζώο, ενημέρωσαν την Αστυνομία, που αυτεπάγγελτα προχωρά στη διερεύνηση του συμβάντος, καθώς πρόκειται για κακουργηματική πράξη.

Ήδη η Αστυνομία παρήγγειλε κτηνιατρική πραγματογνωμοσύνη, για να διαπιστωθεί πως δέχτηκε τα χτυπήματα που οδήγησαν στον θάνατό του, ενώ εξετάζει βιντεοληπτικό υλικό της περιοχής, μήπως οδηγηθεί στην ταυτότητα των δραστών, καθώς οι περίοικοι αντιλήφθηκαν τι συνέβη όταν είδαν το ζώο νεκρό.

πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες