ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Τι συνέβαινε τα βράδια στο «ροζ κοντέινερ» σχολικού συγκροτήματος (φωτό)

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το TheNewspaper.gr, σχετικά με τις περίεργες επισκέψεις που δεχόταν σχολικός φύλακας στον Βόλο σε πρώην αίθουσα – κοντέινερ.

Οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι μίλησαν στο TheNewspaper.gr, αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία για την έρευνα του περιστατικού που έχει ξεκινήσει τόσο από την Εισαγγελία Βόλου όσο και από τον Δήμο Βόλου. Ο 65χρονος σχολικός φύλακας σύμφωνα με τις μαρτυρίες έφερνε στο κοντέινερ δύο συγκεκριμένες κοπέλες σχεδόν καθημερινά και εναλλάξ. Οι δύο νεαρές αυτές κοπέλες είναι χρήστριες ναρκωτικών, ενώ το σοκαριστικό της υπόθεσης σύμφωνα με καταγγέλουν στο TheNewspaper.gr οι περίοικοι εκπορνεύονται στην περιοχή! Παράλληλα, πάντα με βάση τις ίδιες μαρτυρίες, οι κοπέλες πήγαιναν στο κοντέινερ ακόμη και όταν κατά τις απογευματινές ώρες, μπορεί κάποια παιδιά να έπαιζαν εκτός σχολικού ωραρίου ποδόσφαιρο ή μπάσκετ στο προαύλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχολικός φύλακας έχει τεθεί σε αργία με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ενώ φέρεται να έχει δηλώσει στις αρχές, ότι οι κοπέλες που πήγαινε στο κοντέινερ, είχαν απώτερο σκοπό την απομάκρυνσή τους από τα ναρκωτικά.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thenewspaper.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες