ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τρόμος για 12χρονη μαθήτρια στον Βόλο – Δράστες επιχείρησαν να μπουκάρουν, όταν ήταν μόνη της στο σπίτι

Σκηνικό βγαλμένο από ταινία τρόμου βίωσε το μεσημέρι μία ανήλικη μαθήτρια, μόλις 12 χρόνων, στη Νέα Ιωνία. Μόλις λίγα λεπτά αφότου γύρισε από το σχολείο, διαπίστωσε ότι κάποιοι βρισκόταν στην αυλή και επιχειρούσαν να μπουκάρουν μέσα στο σπίτι, στο οποίο εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς άλλο παρά μόνο εκείνη.

Ευτυχώς η έφηβη δεν έχασε την ψυχραιμία της μολονότι στη θέα των αγνώστων φοβήθηκε. Κλειδώθηκε μέσα στο μπάνιο κι από εκεί τηλεφώνησε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ήταν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, όταν οι σειρήνες των περιπολικών, αλλά και οι μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή που τους υποδείχτηκε. Οι κάτοικοι στη συνοικία Νέο Δέλτα όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκαν. Προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Δεν μπορούσαν να φανταστούν τι είχε συμβεί και υπήρξε τόσο μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή.

Με αφορμή τη Σχολική Ημέρα Αθλητισμού η 12χρονη γύρισε νωρίτερα στο σπίτι της. Η μητέρα της βρισκόταν στην εργασία της.

Το παιδί μπήκε στο σπίτι, όμως λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσε ύποπτες κινήσεις στην εξώπορτα. Η κοπέλα πανικοβλήθηκε. Συνειδητοποίησε ότι κάποιοι είχαν εισβάλλει στην αυλή και ήταν έτοιμοι να μπούνε μέσα στο σπίτι.

Τηλεφώνησε στη μητέρα της η οποία σοκαρίστηκε. Επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές και ενημέρωσε ότι η κόρη της κινδυνεύει.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Περιπολικά και δίκυκλα οχήματα της ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο να προστατεύσουν το ανήλικο κορίτσι. Στο σπίτι επέστρεψε άρον – άρον και η μητέρα της 12χρονης, που βρήκε την κόρη της κλειδαμπαρωμένη στο μπάνιο.

Για καλή τύχη του κοριτσιού η άμεση κινητοποίηση των αρχών, που έφτασαν σε λίγα μόλις λεπτά στην περιοχή, υποχρέωσε τους δράστες να τραπούν σε φυγή.

Για ώρα η αστυνομία «όργωνε» τη συνοικία και τις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Κάτοικοι της περιοχής, με τους οποίους επικοινώνησε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, επισημαίνουν την ανησυχία τους για τα περιστατικά κλοπών ακόμη και… μέρα μεσημέρι στην περιοχή και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες