ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήττα για Πανιώνιο και “τελικός” πρόκρισης με Σπαντάου

Την ήττα με 13-12 από την ουγγρική Τσόλονκι γνώρισε ο Πανιώνιος, στο δεύτερο παιχνίδι του για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, τον οποίο φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη.

Αν και προηγήθηκε ακόμη και με διαφορά τεσσάρων τερμάτων, η ομάδα του Κώστα Δήμου “κόλλησε” επιθετικά (μόλις ένα γκολ στα τελευταία 12 λεπτά) και πλέον θα παίξει “τελικό” πρόκρισης αύριο (29/9, 12:30), με αντίπαλο τη γερμανική Σπαντάου.

Αν και το ματς ήταν ντέρμπι, οι “κυανέρυθροι” δεν βρέθηκαν ποτέ πίσω στο σκορ μέχρι λίγο πριν το φινάλε, παρότι είχαν μέτρια ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Στα μέσα της τρίτης περιόδου ο Πανιώνιος ξέφυγε μάλιστα 11-7, με το τέταρτο προσωπικό γκολ του Κοπελιάδη, αλλά οι Μαγυάροι απάντησαν με σερί 4-0 και ισοφάρισαν 11-11 στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου. Ο Μουρίκης έδωσε προσωρινά μία λύση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, όμως η Τσόλνοκι απάντησε άμεσα και πήρε προβάδισμα 13-12 με γκολ του Ζερινβάρι, 2΄40΄΄ πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι έχασαν μία ευκαιρία με παίκτη παραπάνω και δεν κατάφεραν να στείλουν έστω το ματς στα πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Τσόλνοκι): 3-4, 3-4, 4-3, 3-1

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Γαλανίδης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος 1, Σουζούκι 1, Μπιτσάκος, Τακάτα, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Κούκουνας, Καπετανάκης 1, Παρτσόγλου.//Π.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις