Life & Style

Γιώργος Λιάγκας: Απαντάει πρώτη φορά για τις σχέσεις του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και με αφορμή αυτό ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά αναφορικά με τις σχέσεις τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουν επαφή, συναντώνται στα τηλεοπτικά πλατό, όμως δεν είναι φίλοι.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Το έχω πει πολλές φορές, άντε να το ξαναπώ ακόμα μία. Έχουν συνηθίσει οι καλοί συνάδελφοι να μένουν σε αυτό που τους φαντάζει κακό. Θέλω να σας πω ότι οσάκις βρίσκομαι με τον Γρηγόρη εδώ στον ΑΝΤ1, καθόμαστε και μιλάμε. Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα δει ο ένας τον άλλο και θα γυρίσει το κεφάλι. Μιλάμε κανονικά. Κάνουμε και πλάκα».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Θεωρώ τον Γρηγόρη έναν από τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Έχει μία λαϊκότητα. Θετικό είναι. Έχει αυθεντικότητα και αμεσότητα και σπάει το γυαλί. Γίνεται ένα με αυτόν που βλέπει από το σπίτι. Είναι εξαιρετικός παρουσιαστής. Όταν είπα αυτό το περιβόητο «δεν μπορώ να σπάω μπαλόνια» το είπα για εμένα, δεν ήταν αιχμή για κανέναν».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις