ΛΑΡΙΣΑ

Μήνυμα της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου απευθύνει θερμό χαιρετισμό σε όλους τους ηλικιωμένους της πόλης μας, που αποτελούν ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και των αγώνων του λαού μας. Η σημερινή ημέρα είναι υπενθύμιση του χρέους μας να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, να αγωνιστούμε για την αξιοπρέπεια, την υγεία και τα δικαιώματά τους.

Η δημοτική αρχή, δεν βλέπει τους ηλικιωμένους ως στατιστικά στοιχεία ή «κοινωνικά βάρη». Είναι οι άνθρωποι που μόχθησαν για την κοινωνία, που αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις οικογένειές μας. Σήμερα, καλούμαστε να υπερασπιστούμε το δικαίωμά τους σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, αξιοπρεπείς συντάξεις και ενεργή συμμετοχή στην κοινωνική ζωή.

Ως δημοτική αρχή, δίνουμε καθημερινά τον αγώνα να βελτιώσουμε τις υποδομές και τις παροχές στους ηλικιωμένους, με προγράμματα στήριξης και φροντίδας, και τη διασφάλιση μιας ζωής χωρίς αποκλεισμούς. Δεν θα συμβιβαστούμε με πολιτικές που τους αφήνουν στο περιθώριο και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους.

Η φροντίδα για τους ηλικιωμένους δεν είναι ζήτημα φιλανθρωπίας, αλλά κοινωνικής δικαιοσύνης. Μαζί, συνεχίζουμε τον αγώνα για μια κοινωνία όπου οι ανάγκες των ανθρώπων βρίσκονται στο επίκεντρο.»

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων, ο Δήμος Τυρνάβου διοργανώνει εκδήλωση για τα μέλη των ΚΑΠΗ σήμερα την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 7.00μ.μ. στο κέντρο «Ανδρομέδα», στον Τύρναβο. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες