ΛΑΡΙΣΑ

Ο Δήμαρχος Τεμπών, Γ. Μανώλης, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

Ο Δήμος Τεμπών, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή των ηλικιωμένων στην ανάπτυξη και τη συνοχή της τοπικής κοινωνίας. Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αποτελούν θεματοφύλακες της ιστορίας, των αξιών και των παραδόσεών μας, προσφέροντας με την εμπειρία τους, ανεκτίμητες γνώσεις και σοφία στις νεότερες γενιές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Τεμπών στέκεται σταθερά στο πλευρό των μελών της τρίτης ηλικίας, προσφέροντας δράσεις που προάγουν την κοινωνική αλληλεπίδραση, την ψυχική υγεία και την ποιότητα ζωής τους, εξασφαλίζοντας ένα δίκτυο κοινωνικής προστασίας που θα τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα, δείχνοντας έμπρακτα την αφοσίωσή μας στην ευημερία των ηλικιωμένων κατοίκων

Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, υπογράμμισε: «Οι ηλικιωμένοι μας δεν είναι μόνο οι ιστορίες του παρελθόντος, αλλά και οι φάροι που μας καθοδηγούν στο παρόν και το μέλλον. Είναι αυτοί που διαμόρφωσαν τις βάσεις πάνω στις οποίες χτίζουμε τη σημερινή μας κοινωνία. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς, ως ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης. Παράλληλα, αποτελεί υπενθύμιση για τη δέσμευσή μας να εξασφαλίσουμε ότι θα απολαμβάνουν μια ζωή γεμάτη ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπρέπεια».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες