ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ίθαν Εμπαπέ θα χάσει τον αγώνα κόντρα στον αδερφό του Κιλιάν

Το παιδί-θαύμα της Λιλ θα χάσει την “ονειρική” αναμέτρηση κόντρα στον αδερφό του και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ίθαν Εμπαπέ εντάχθηκε στη Λιλ μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι και έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές με τη νέα του ομάδα μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο μέσος υπέστη ρήξη τετρακέφαλου μυός κατά τη διάρκεια της τελευταίας αναμέτρησης των “λιλουά” στη Ligue 1 με τη Χάβρη. Ως αποτέλεσμα, θα χάσει τον αγώνα για το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης του αδελφού του Κιλιάν, καθώς και μια σειρά από άλλους αναμετρήσεις.

Ο Ίθαν έπαιξε μαζί με τον Κιλιάν στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την αποφοίτησή του από την ακαδημία του συλλόγου, αλλά και οι δύο τους έφυγαν από το “Parc des Princes” ως ελεύθεροι στο τέλος της περιόδου 2023-24. Ο μεσοεπιθετικός εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον τραυματισμό του με ανάρτηση στο Instagram, παραδεχόμενος ότι είναι απογοητευμένος που θα χάσει την αναμέτρηση με τον μεγαλύτερο αδελφό του.

Ο Ίθαν έγραψε: «Τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια του αγώνα (με τη Χάβρη) και θα λείψω για αρκετές εβδομάδες. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω ποδόσφαιρο.

Αλλά η θλίψη έχει περάσει, είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω πιο δυνατός. Με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των συμπαικτών μου και όλου του ιατρικού επιτελείου, θα βάλω όλη μου την ενέργεια στην αποκατάστασή μου για να επιστρέψω στο καλύτερο επίπεδο.

Ακόμα κι αν δεν είμαι στο γήπεδο για λίγο καιρό, θα συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα μου και να δουλεύω σκληρά στο παρασκήνιο.

Το όνειρό μου να συναντήσω τον αδελφό μου στο Τσάμπιονς Λιγκ απομακρύνεται αλλά δεν εξαφανίζεται… Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης, μου δίνει δύναμη να περάσω αυτό το διάστημα. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να σας συναντήσω όλους στο γήπεδο. Πάμε, Λιλ».

Μένει να φανεί πότε θα επιστρέψει ο Ίθαν στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά ο Κιλιάν πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επιστροφή του στη Ρεάλ μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 έχασε το ντέρμπι της Μαδρίτης λόγω του προβλήματος και δεν αναμενόταν να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πριν από τη διεθνή διακοπή του Οκτωβρίου, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι τον συμπεριέλαβε στην τελική του αποστολή για το ταξίδι στη Λιλ το βράδυ της Τετάρτης (2/10, 22:00).//Λ.



Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις