ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για τις μαζικές δολοφονίες και κακοποιήσεις αδέσποτων ζώων – Είχε φωτογραφία με σκύλο

Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα το απόγευμα από την Αστυνομία στον Βόλο, όπως αποκάλυψε το TheNewspaper.gr ως φερόμενος δράστης των μαζικών δολοφονιών αδέσποτων ζώων.

Σάλο έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η δράση του νεαρού άνδρα, που αποθανατίστηκε και από κάμερα ασφαλείας, να σφάζει μία γάτα στο κέντρο της πόλης, ενώ του χρεώνεται και η δολοφονία ενός σκύλου και άλλης μίας γάτας, αλλά και οι τραυματισμοί πολλών ακόμα ζώων.

Σύμφωνα με την έρευνα του TheNewspaper.gr ο άνδρας πόζαρε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα αγκαλιά με έναν σκύλο!

Η σύλληψή του από τους αστυνομικούς, προκάλεσε αντιδράσεις ικανοποίησης από εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, που δίνουν συγχαρητήρια στην τοπική αστυνομία για τα αντανακλαστικά της.

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η ανώτατη ποινή για το αδίκημα της θανάτωσης ή βασανισμού ζώου επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών και χρηματικά πρόστιμα έως 50.000 ευρώ.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες