ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Bίντεο σοκ με τη σφαγή γάτας στο κέντρο του Βόλου – Πώς την κατακρεούργησε ο δράστης

Αναστάτωση προκαλεί για ακόμα μια φορά στην τοπική κοινωνία του Βόλου η νέα αποτρόπαια πράξη βίας κατά ζώου που καταγράφηκε το βράδυ της Δευτέρας. Ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι το ίδιο άτομο που πριν λίγες ημέρες είχε σκοτώσει έναν σκύλο στην ίδια περιοχή, επιτέθηκε αυτή τη φορά σε ένα ανυπεράσπιστο γατάκι στον πολυσύχναστο πεζόδρομο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη ενώ στην περιοχή διεξαγόταν εκδήλωση με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών, οι οποίοι αγνοούσαν τι διαδραματιζόταν λίγα μόλις μέτρα μακριά.

Oι νέες πληροφορίες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Α.Τ. Βόλου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σ όλη την πόλη τις τελευταίες ώρες με τους αστυνομικούς να έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να συμβάλλουν στην ταυτοποίηση του δράστη. Το πρόσωπο του φερόμενου ώς δράστη είναι πλέον γνωστό στις αρχές και προήλθε μετά την επεξεργασία του βιντεοληπτικού υλικού που έχει από το σημείο της επίθεσης η αστυνομία.

Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το ίδιο νεαρό άτομο φέρεται να είχε εντοπιστεί πριν από μερικές εβδομάδες μετά από έλεγχο των αστυνομικών φέροντας μαζί του κατσαβίδι και μαχαίρι χωρίς όμως να κινήσει υποψίες για τις προθέσεις του.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες