ΛΑΡΙΣΑ

Δήμος Ελασσόνας: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου Μηλέας – Τσαπουρνιάς (φωτό)

Ένα σημαντικό έργο για την αγροτική οικονομία της περιοχής των δημοτικών Κοινοτήτων Μηλέας και Τσαπουρνιάς ολοκληρώθηκε προ ημερών στο Δήμο Ελασσόνας από την ανάδοχο εταιρεία Solis ΑΤΕ με τίτλο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας στην Κοινότητα Τσαπουρνιάς του Δήμου Ελασσόνας» και προϋπολογισμό 971.000,00 ευρώ συμπ. ΦΠΑ.

Το έργο επισκέφτηκαν τις τελευταίες ημέρες στελέχη της δημοτικής αρχής Ελασσόνας, τα οποία εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υλοποίηση του έργου βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδού συνολικού μήκους 4.899,00 μέτρων που ξεκινά από την κοινότητα Μηλέας επί της Ε.Ο. Λάρισας Κοζάνης και εκτείνεται δυτικά μέχρι την περιμετρική οδό του οικισμού της Τσαπουρνιάς. Τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα συνόδευσαν στις επισκέψεις του οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημ. Καρανίκας, Νικ. Παλάσκας, Ελ. Ταζέ, η δημοτική σύμβουλος ΔΕ Σαρανταπόρου κ. Β. Γκουγκούλη-Νάνου, οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Μηλέας κ. Κ. Βασιλείου και Τσαπουρνιάς κ. Μ. Κωνσταντή.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Παραδίδουμε έναν ακόμη βελτιωμένο αγροτικό δρόμο για τους ανθρώπους της παραγωγής, των ορεινών κοινοτήτων και της τοπικής οικονομίας. Προτεραιότητά μας ήταν πάντα οι άνθρωποι που ζουν και παράγουν στον τόπο μας και με τα έργα αυτά θα επωφεληθούν σημαντικά, κάνοντας πιο εύκολη την πρόσβαση τους στις εργασίες τους. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της δημοτικής αρχής, της τρέχουσας και της προηγούμενης θητείας, που στήριξαν τις αποφάσεις μας και βοήθησαν ώστε να πετύχουμε ακόμη περισσότερες εντάξεις και χρηματοδοτήσεις. Επίσης, πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στις μηχανικούς της Τεχνικής μας Υπηρεσίας και τους συνεργάτες που επικουρούν τις τεχνικές μας υπηρεσίες για το πολύτιμο έργο τους».

Το έργο περιελάμβανε χωματουργικές εργασίες, εργασίες τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, σήμανσης και ασφάλειας, χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες