ΛΑΡΙΣΑ

Η ΕΤΕΜ υποστηρίζει τη νέα γενιά αρχιτεκτόνων στην 11η Biennale Λάρισας

Η ΕΤΕΜ, με οδηγό το πάθος της για την προώθηση της καινοτομίας και της αρχιτεκτονικής δημιουργικότητας, υποστηρίζει ενεργά την 11η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων. Η φετινή εκδήλωση, θα λάβει για πρώτη φορά χώρα στη Λάρισα από τις 5 έως τις 18 Οκτωβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για την αρχιτεκτονική κοινότητα.

Η Biennale, με πορεία που ξεπερνά τα 25 χρόνια, έχει καθιερωθεί ως θεσμός-ορόσημο για την ελληνική αρχιτεκτονική. Με βασικό στόχο την περιοδική ανάδειξη του δημιουργικού έργου και των καινοτόμων ιδεών των νέων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, έχει δώσει βήμα σε εκατοντάδες ανερχόμενους επαγγελματίες, πολλοί από τους οποίους διαπρέπουν σήμερα σε κορυφαίες θέσεις στην Ελλάδα και διεθνώς.

Η φετινή διοργάνωση εστιάζει στην παρουσίαση επιλεγμένων έργων της νέας γενιάς, ενισχύοντας την αρχιτεκτονική σκέψη και προάγοντας τον διάλογο για το μέλλον της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Η ΕΤΕΜ συμμετέχει δυναμικά , στηρίζοντας ουσιαστικά το όραμα των νέων ταλέντων, με σκοπό να συμβάλει στην προώθηση της καινοτομίας και να ενθαρρύνει τη δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματιών, που θα διαμορφώσουν το μέλλον της ελληνικής αρχιτεκτονικής σκηνής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες