ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κατρίνης από Λάρισα: «Να ξαναβάλουμε όλοι μαζί το ΠΑΣΟΚ στη θέση που του αναλογεί» (φωτό – βίντεο)

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κ. Μιχάλης Κατρίνης, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της παράταξης, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Ο κ. Κατρίνης παρέθεσε ομιλία στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πλευματικου Κέντρου Λάρισας, στην οποία έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων τοπικά στελέχη, αλλά και φίλοι και μέλη της παράταξης.

«Βρισκόμαστε ήδη λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν ανοίξει η κάλπη της Κυριακής για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ. Είναι λαμπρή ευκαιρία, υποδεχόμενοι έναν από τους υποψηφίους, να πω ότι μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε για άλλη μια φορα μια πολύ όμορφη συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και θέσεων με τους πολίτες», δήλωσε η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – Κινημα Αλλαγής, κ. Ευαγγελία Λιακούλη. «Εμείς στο ΠΑΣΟΚ καλούμαστε ξανά να σηκώσουμε το βάρος της ίδιας μας της ιστορίας, να υπηρετήσουμε πρώτα την πατρίδα».

«Μετά την πρωτοφανή καταστροφή, οι πληγές στη Θεσσαλία δεν έχουν κλείσει και το πλήγμα που έχει υποστεί η αγροτική οικονομία είναι καίριο, είναι πρωτοφανές», ανέφερε σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της ομιλίας ο κ. Κατρίνης. «Δυστυχώς το κράτος κρίνεται τελείως αναξιόπιστο, γιατί παρά τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις, έκανε ελάχιστα πράγματα κι έχει μεγάλη σημασία να μιλήσουμε εδώ, από τη Λάρισα, κέντρο περιφερειακής ανάπτυξης, για τη νέα, μεγάλη αλλαγή, που θα συνδεθεί με την ξεχασμένη ελληνική επαρχία, με ένα πραγματικό σχέδιο αναζωογόνησης της υπαίθρου. Τώρα είναι η ώρα η επαρχία να είναι η ατμομηχανή ανάπτυξης της χώρας και της ελληνικής οικονομίας».

Ο ίδιος έπειτα στην ομιλία του και αναφερόμενος στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, τόνισε ότι «δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», ενώ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν πάει άλλο», κάλεσε τα μέλη του κόμματος να δώσουν την Κυριακή «το πιο ισχυρό μήνυμα αλλαγής και ανατροπής για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη», αλλά και «να ξαναβάλουμε όλοι μαζί το ΠΑΣΟΚ στη θέση που του αναλογεί».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες