ΛΑΡΙΣΑ

Δωρεά του ομίλου UNESCO Λάρισας στον Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Καφφές Ηλίας, η πρόεδρος ομίλου Unesco Λάρισας κ. Κάλλα Θεοδώρα και η αντιπρόεδρος Unesco Λάρισας κ. Αποστολοπούλου Σάσα παραδίδοντας χρηματικό ποσό, ευγενική χορηγία  από τα έσοδα του Αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί τρέχουμε για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα» που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα  στις  22 Σεπτεμβρίου 2024 .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Κ.Ψ.Υ. Λάρισας  εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την  προσφορά της δωρεάς του χρηματικού ποσού των 2000 ευρώ από τον ΟΜΙΛΟ  UNESCO ΛΑΡΙΣΑΣ, δείγμα γενναιοδωρίας, έμπρακτης στήριξης και κατανόησης των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν  τα παιδιά με χρόνια νοσήματα.

Πρόκειται για μια σημαντική συνεισφορά στη προσπάθεια ψυχοκοινωνικής στήριξης των χρόνιων   νοσημάτων, ιδιαίτερης σημασίας, με  τελικούς  αποδέκτες τα παιδιά του Νομού Λάρισας.

Τους υποδέχθηκαν η Επιστημονικά Υπεύθυνη, Παιδοψυχίατρος κα Χριστίνα Βακάλη, η  πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κ.Ψ.Υ. Λάρισας και μέλος του Δ.Σ. του Γ.Ν.Λ. κα Κατερίνα Σακελλαρίου, η Ψυχιάτρος του Κ.Ψ.Υ κα Φιλιππίδου Μαρία, η γεν. γραμματέας του Συλλόγου κα Χαντζοπούλου Ελένη, η ταμίας κα Γεραποστόλου Χρυσούλα και το μέλος  κα Πλιάκα Δήμητρα.

«Η αξιέπαινη πράξης σας, φανερώνει την μεγάλη ευαισθησία σας για το κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα για τη μέριμνα και προστασία των παιδιών που έχουν ανάγκη. Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία στο σπουδαίο έργο σας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες