Life & Style

Millie Bobby Brown – Jake Bongiovi: Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά – Φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο τους στην Ιταλία

Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi παντρεύτηκαν στην Ιταλία για δεύτερη φορά.

Αφότου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου αρχικά τον Μάιο, στο τέλος του Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι θα πραγματοποιούσε μια δεύτερη λαμπερή τελετή στην Ιταλία.

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, η 20χρονη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram την από το εορταστικό γεγονός.

«Για πάντα και παντοτινά, η γυναίκα σου», έγραψε στη λεζάντα της συλλογής φωτογραφιών, η οποία περιλάμβανε φωτογραφίες από τον γάμο τους, τον χώρο και τα δύο εντυπωσιακά φορέματά της.

Ο 22χρονος γιος του Τζον Μπον Τζόβι μοιράστηκε επίσης μερικές εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα από την ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού.

Κατά τη διάρκεια της τελετής του ζευγαριού τον Μάιο, η Sun ανέφερε ότι οι γονείς του Μπον Τζόβι, Τζον και Ντοροθέα Μπον Τζόβι, ήταν παρόντες στον πολύ μικρό γάμο, μαζί με τους γονείς της Μπράουν.

«Ήταν μια πολύ χαμηλών τόνων, ρομαντική εκδήλωση με τους πιο κοντινούς ανθρώπους τους μαζί τους καθώς έδιναν τους όρκους τους», ανέφερε το δημοσίευμα.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο 62χρονος ροκ-σταρ επιβεβαίωσε τον γάμο του γιου του κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «One Show» του BBC , λέγοντας για τους νεόνυμφους: «Είναι υπέροχοι. Είναι απολύτως φανταστικοί. Ήταν ένας πολύ μικρός οικογενειακός γάμος και η νύφη ήταν πανέμορφη και ο Τζέικ είναι ευτυχισμένος όσο δεν πάει».

Δείτε φωτογραφίες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις