ΛΑΡΙΣΑ

Σημαντική δωρεά στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην αλυσίδα καφέ MIKEL COFFEE COMPANY για την ευγενική χορηγία δύο εκπαιδευτικών kit  Αιμοδοσία 365.

Τα εκπαιδευτικά kit  περιλαμβάνουν εργαλεία όπως  παραμύθια, Πάζλ, αφίσες, διαδραστικά  παιχνίδια κτλπ  τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα  πλαίσια  υλοποίησης παρεμβάσεων αγωγής υγείας στην  Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση  με στόχο την ενημέρωση ,ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού για  θέματα που αφορούν το αίμα και τα παράγωγά του, τη διαδικασία αιμοδοσίας και την χρησιμότητα του στην βελτίωση ποιότητας ζωής.

 Η προσφορά της αλυσίδας MIKEL COFFEE COMPANY είναι σημαντική γιατί συμβάλει στην προσπάθεια μας  για την ανάδειξη από μικρή ηλικία  της εθελοντικής αιμοδοσίας σε στάση ζωής .Η δράση αυτή  θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες ανάλογα με  την ηλικία και θα εστιάζει στην κατανόηση και αντιμετώπιση  των φόβων και των ανησυχιών των μελλοντικών εθελοντών αιμοδοτών.

Την δωρεά παρέδωσαν από την εταιρεία Mikel  η κ.Γωγώ Αποστολίδου Project Manager Themed Entertainment, live events,Φωτεινή Γκουνέλα  Διευθύντρια β’ Τεχνικού Τμήματος.

Από την Αιμοδοσία  παρέλαβαν η κ. Κώτση Παρασκευή Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής των Μεταγγίσεων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η  κ. Κιουτσούκουστα Νανά Συντονίστρια Εξορμήσεων / Αιμοδοτικών Συλλόγων ΠΓΝΛ και η κ. Μπαράτση Δήμητρα Πρόεδρος  Αιμοδοτικού  Συλλόγου ΣΙΚΑΕΛ, Εξωτερικός Συνεργάτης Αιμοδοσίας 365.

Θερμές ευχαριστίες από το Τμήμα, στην εταιρεία για την συνεχή στήριξη που δείχνει  έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την τοπική κοινωνία και την δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες