ΛΑΡΙΣΑ

Βαριά «καμπάνα» σε Λαρισαίο για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών

Διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν από την Πυροσβεστική σε Λάρισα, Κοζάνη, Αχαΐα, Ζάκυνθο, Ρόδο, Ροδόπη και Ξάνθη. Ειδικότερα:

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1093,75€, στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Μανδίας, του Δήμου Λάρισας, στην Λάρισα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.125,87€, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Κρόκου, του Δήμου Κοζάνης, στην Κοζάνη.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250€, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μοιράλι του Δήμου Ερύμανθου, στην Αχαΐα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250€, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αγίου Σώστη, στην νήσο Ζάκυνθο.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1687,50€, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Δωδεκανήσου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Άγιος Χριστόφορος», στη νήσο Ρόδο.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500€, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ροδόπης σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Θαμνά, του Δήμου Ιάσμου, στην Ροδόπη.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500€, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.Π.Ε. Κομοτηνής σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εναπόθεση εύφλεκτων υλικών εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Τοπειρού, στην Ξάνθη.

Πηγή: fireservice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες