ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χάρης Δούκας: «Η Λάρισα στέλνει μήνυμα νίκης – Την Κυριακή να κάνουμε μια νέα δημοκρατική έκρηξη» (φωτό – βίντεο)

Ιδιαίτερα ενωτικός, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς – δημοκράτες πολίτες να ενώσουν δυνάμεις, να έρθουν μπροστά σαν στρατιώτες και να αλλάξουν κατεύθυνση στη χώρα, βάζοντας «στοπ» στο σκληρό – κυνικό σύστημα εξουσίας και προτάσσοντας το συλλογικό υποκείμενο, φάνηκε ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας από τη Λάρισα.

Κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία έμπροσθεν του Α’ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας, που αποφάσισε να αφιερώσει στην πλημμυρόπλητη Θεσσαλία, υπογράμμισε την δημιουργία ενός μετώπου στο ΠΑΣΟΚ και την ένωση όλων των γενεών.

«Για να φτιάξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης πρέπει να μιλάμε από καρδιάς. Δεν ψάχνουμε έναν Μεσσία. Ψάχνουμε για μια νέα συλλογική συμμαχία, ψάχνουμε για το εμείς. Να βάλουμε το κοινωνικό πρόσημο και να παλέψουμε για τους πολλούς» συμπλήρωσε ο κ. Δούκας, ξεκαθαρίζοντας πως «δε θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ βούτυρο στο ψωμί του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεκανίκι της Κυβέρνησης».

Όπως είπε σε περίπτωση επιλογής του δικού του προγραμματικού σχεδίου από το λαό θα καλέσει όλους τους συνυποψηφίους του για τον καθορισμό των πρώτων δράσεων στη Βουλή και την κοινωνία, ενώ σε περίπτωση που δεν εκλεγεί θα παραμείνει μπροστά στο ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στα ιδιωτικά κολέγια, λέγοντας «πλούσιοι και φτωχοί να έχουμε ίση πρόσβαση στο ΕΣΥ» και «να μπει τάξη στα ιδιωτικά κολέγια που αυτή τη στιγμή είναι μια ζούγκλα».

«6η του Οκτώβρη να αποφασίσετε εσείς. Καθαρά και μπροστά… Δεχόμαστε πόλεμο αλλά θα νικήσουμε, γιατί το ΠΑΣΟΚ στα πιο δύσκολα σήκωνε ανάστημα. Να έρθει πολύς κόσμος στην κάλπη και να κάνουμε μια νέα δημοκρατική έκρηξη. Πάμε ενωτικά. Από τη Λάρισα ξεκινά η αλλαγή. Η Λάρισα στέλνει μήνυμα νίκης» κατέληξε.

Δείτε όλη του την ομιλία:

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Χάρης Δούκας από Λάρισα: «Το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας πρέπει να ξεκινήσει μια μεγάλη αλλαγή δίνοντας δύναμη στην αυτοδιοίκηση» (φωτό – βίντεο)

Νικόλας Σελητσιανιώτης

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες