ΛΑΡΙΣΑ

Εγκαίνια Ιατρείου πρόληψης και αντιμετώπισης Καρκίνου του μαστού στη Λάρισα

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί διεθνώς, ως  μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο αυτού, σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 7 μμ, επί της οδού Πατρόκλου 25, στη Λάρισα, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του νέου ιατρείου πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού «Thessaly Breast Care – Προηγμένη Χειρουργική Μαστού», του Ογκοπλαστικού χειρουργού μαστού – Μαστολόγου Δρ. Γεωργίου Μπούτσικου.

Με γνώμονα το σεβασμό στην ασθενή, θελήσαμε να εκφράσουμε την αισθητική μας άποψη και με ξεχωριστό μεράκι δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο και σύγχρονο ιατρικά χώρο, που αποπνέει ηρεμία και δημιουργεί εμπιστοσύνη σε κάθε γυναίκα που τον επισκέπτεται.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να γνωριστούμε από κοντά, να δείτε το έργο μας και να συζητήσουμε για τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, τις οποίες ο Δρ Γεώργιος Μπούτσικος και η ομάδα του, εφαρμόζει στις γυναίκες της Θεσσαλίας αλλά και των ευρύτερων περιοχών, μετά από μακρόχρονη εμπειρία και προσφορά, σε μεγάλα κέντρα μαστού στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Με αφορμή την διαρκή και αδήριτη ανάγκη ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, ο Δρ. Γεώργιος Μπούτσικος επιθυμεί να ενισχύσει το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Ο καρκίνος του μαστού μπορεί πλέον να είναι πλήρως  ιάσιμος όταν διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο, και ακριβώς η σωστή ενημέρωση, παίζει τον πλέον καθοριστικό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική του αντιμετώπιση.

Ο Οκτώβριος πρεσβεύει την αφύπνιση αλλά  και το ενδιαφέρον προς κάθε γυναίκα, που «μάχεται» ή έχει ήδη «νικήσει» τον καρκίνο του μαστού και τα μηνύματα που εκπέμπει, αποτελούν το «φάρο» για όλες τις γυναίκες και τους υπόλοιπους 11 μήνες του χρόνου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως, σε μία ξεχωριστή ημέρα για εμάς αλλά και για την πόλη μας την Λάρισα, που είναι φανερό ότι εκσυγχρονίζεται διαρκώς και στο χώρο της Υγείας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες