ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η Λαρισαία χορεύτρια και ο σύντροφός της που ζουν το «αμερικάνικο όνειρο», σάρωσαν τα βραβεία στο Top Tier Astaire Division, στο Μαϊάμι (φωτο)

Η Λαρισαία με καταγωγή από την Ελασσόνα Φωτεινή Παγγέα, 26χρονη χορεύτρια που κυνήγησε το American dream, συνεχίζει να διαπρέπει στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιείται χρόνια τώρα, τον χορό, στην Αμερική, μαζί με τον σύντροφο ζωής, σύζυγό της πλέον και ταίρι της στον χορό, τον Ούγγρο Richard Kaszas.

Πριν μερικές ημέρες σάρωσαν και πάλι τα βραβεία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα σε χορευτική διοργάνωση που έλαβε χώρα στο Μαϊάμι.

Η ίδια σε ανάρτησή της υπερήφανη και ευγνώμων, ανάφερε τα εξής:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, το άλλο μου μισό και εγώ είχα την τιμή να παραλάβω 4 Top Plaques και 2 Gold Freddy’s στο Top Tier Astaire Division στην Παγκόσμια Τελετή Απονομής Fred Astaire για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Ήταν μια απίστευτα ξεχωριστή στιγμή και για τους δυο μας, καθώς σηματοδοτεί το κλείσιμο του ταξιδιού μας στις κατηγορίες των δασκάλων μετά από 8 εκπληκτικά χρόνια που είμαστε οι υψηλότεροι ερμηνευτές, μαθαίνουμε, μεγαλώνουμε και μοιραζόμαστε το πάθος μας για τον χορό στο μέγιστο!

Ως δάσκαλοι, αυτός ο ρόλος έχει τόσο βαθύ νόημα και ευθύνη για το us…It us…It είναι κάτι περισσότερο από απλά βήματα χορού – έχει να κάνει με την εκπαίδευση, την έμπνευση και την πίστη σε κάθε μαθητή, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την ικανότητα, βοηθώντας τον να πετύχει τα όνειρα της ζωής του μέσω του χορού. Αυτό το ταξίδι ήταν ένα από συνέπεια, τρελή ενέργεια, πίστη, εμπιστοσύνη και καθαρή χαρά, καθώς έχουμε παρακολουθήσει τόσους πολλούς μαθητές να μεγαλώνουν και να ευδοκιμούν από μέσα τους στις μοναδικές χορευτικές τους εξερευνήσεις!

Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας στο Fred Astaire Dance Studios, την καλύτερη εταιρεία χορού στην οποία πιστεύουμε τόσο πολύ για την αποστολή της να εμπλουτίσει πραγματικά τις ζωές των ανθρώπων σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά, κοινωνικά σκεπτόμενα χορευτικά & προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό 150% καθημερινά. Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε μια τόσο εμπνευσμένη κοινότητα που τρέφει πάθος και ανάπτυξη για όλους!

Στους καταπληκτικούς μαθητές, μέντορες, συναδέλφους και κάθε άνθρωπο που πίστεψε σε εμάς & μας βοήθησε να πετύχουμε τους μοναδικούς μας στόχους όλα αυτά τα χρόνια – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Χωρίς όλες & όλους εσάς αυτά τα επιτεύγματα δεν θα ήταν δυνατά! Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να έχουμε υψηλές επιδόσεις και να υπηρετούμε ως οι πιο περήφανοι πρεσβευτές για αυτό το όμορφο άθλημα και τέχνη, να μοιραζόμαστε τη μαγεία και τη χαρά του σε ό,τι κάνουμε & να το ανεβάσουμε σε νέα ύψη

Στο επόμενο κεφάλαιο ως προπονητές, διευθυντές προπονήσεων και ηγέτες στούντιο & τα καλύτερα έρχονται».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες