ΛΑΡΙΣΑ

Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Λάρισας: «Δεν αποδεχόμαστε τη φτώχεια και τη μιζέρια, όπου μας ρίχνει η κυβέρνηση»

Με αφορμή τη δράση τους για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις νομού Λάρισας επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση:

“Οι Συνταξιουχικές οργανώσεις ολοκλήρωσαν τις προγραμματισμένες δράσεις που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν με αφορμή τον γιορτασμό της 1ης Οκτώβρη ως «Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία» η οποία Υιοθετήθηκε από την Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στα πλαίσια αυτά οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Λάρισας επισκέφθηκαν όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λάρισας και στην Γιάννουλη, στην Φαλάνη στην Τερψιθέα αλλά και στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας ενημερώνοντας τους συνταξιούχους μοιράζοντας έντυπο υλικό και καλώντας τους να γραφούν στα Σωματεία και να είναι έτοιμοι για τις επόμενες κινητοποιήσεις που θα αποφασίσουν τα Σωματεία και οι Ομοσπονδίες.

Οι συνταξιούχοι δεν αποδεχόμαστε τη φτώχεια και τη μιζέρια, όπου μας ρίχνει η κυβέρνηση. Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τους αγώνες μας για τα δίκαια αιτήματά μας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες