ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Θρίλερ στο κέντρο του Βόλου: Συλλήψεις διαρρηκτών μετά από κινηματογραφική καταδίωξη – Όλες οι λεπτομέρειες

Απίστευτες σκηνές έντονης δράσης που θυμίζουν σενάριο αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στο κέντρο του Βόλου σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πρώτο και αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, τέσσερις νεαροί σε ηλικία δράστες διέπραξαν διάρρηξη σε οικία στην οδό Αναλήψεως, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Φιλιππίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες φορώντας μαύρες φόρμες και κοντομάνικες μπλούζες, οι δύο από αυτούς επικεντρώθηκαν στην κλοπή δύο μηχανών, ενώ οι υπόλοιποι άρπαξαν ό,τι μπορούσαν από το εσωτερικό του σπιτιού.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους ενώ ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης.Το κυνήγι των δραστών ξεκίνησε με την αστυνομία να τους καταδιώκει στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου, προκαλώντας έντονη αναστάτωση στους περαστικούς και τους οδηγούς. Δύο από τους διαρρήκτες συνελήφθησαν στην οδό Ερμού, μπροστά από το κτίριο που στεγάζει την αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας έπειτα από στοχευμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι υπόλοιποι δύο κατόρθωσαν αρχικά να διαφύγουν, όμως λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκαν σε πυλωτή κατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πολυμέρη απέναντι από το Νοσοκομείο Βόλου και συνελήφθησαν εκεί. Το περιστατικό σόκαρε τους πολίτες του Βόλου, ενώ η επιτυχής σύλληψη των τεσσάρων ατόμων από την αστυνομία ανέδειξε την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των αρχών.

Η αστυνομία ερευνά τώρα το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να συνδέονται με παρόμοιες υποθέσεις διάρρηξης που έχουν σημειωθεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες