ΛΑΡΙΣΑ

Χρήστος Καπετάνος: “Η απελευθέρωση της Ελασσόνας μας θυμίζει τις αξίες της ελευθερίας και της ενότητας”

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, είχε την τιμή να εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 112 ετών από την απελευθέρωση της Ελασσόνας.

Στην ομιλία του, ο κ. Καπετάνος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα αυτής της ιστορικής ημέρας για τη Θεσσαλία και ολόκληρη την Ελλάδα.

«Η σημερινή ημέρα μάς υπενθυμίζει πως η ελευθερία δεν χαρίζεται, αλλά κατακτάται με αγώνες, θυσίες και αφοσίωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καπετάνος.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη για ενότητα και συνεργασία, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, καθώς «οι προκλήσεις της εποχής απαιτούν συλλογική προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να διασφαλίσουμε την ευημερία των επόμενων γενεών».

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν την Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.Χαρίτωνα, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Πεσόντων, καθώς και παρέλαση των σχολείων σε παραδοσιακές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον πατριωτισμό και την αγάπη για τον τόπο.

Ο Χρήστος Καπετάνος δήλωσε: «Είναι χρέος όλων μας να τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν για την πατρίδα μας, και να εμπνεόμαστε από τις πράξεις τους για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.»

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ελασσόνας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, υπενθυμίζοντας σε όλους τη σημασία της ιστορικής μας μνήμης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις