ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Εκδήλωση στο Γ’ ΚΑΠΗ για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας, η οποία έχει θεσπιστεί να εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση, στο Γ΄ΚΑΠΗ, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ.κ Ευθύμιος Τοτολίδης, και Αντώνιος Κανέλλος αντίστοιχα.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Δαλαμπύρας απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην σημαντική αύξηση των νέων εγγραφών στα ΚΑΠΗ από τις αρχές του έτους, καθώς και στην ενεργό συμμετοχή τους στις δράσεις που πραγματοποιούνται. Επισήμανε μεταξύ άλλων ότι κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών του τμήματος ΚΑΠΗ και η στήριξη των μελών του.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με ομιλία αφιερωμένη στο χρονικό της ημέρας από την κ. Γκουνέλα Ευαγγελία, συνταξιούχο εκπαιδευτικό και μέλος του ΚΑΠΗ, η οποία τόνισε πως το ηλικιωμένο άτομο πρέπει να παραμείνει ενεργό, αυτόνομο και ισότιμο μέλος της κοινωνίας.

Στη συνέχεια το μουσικό σχήμα με τους κ.κ Σπύρο Μητρούλα, Δημήτριο Χατζηπλή και κ. Αθηνά Πολυμέρου στο τραγούδι, τον κ. Γιώργο Μπαντή στο κλαρίνο, τον κ. Αχιλλέα Ραμαντάνη στο αρμόνιο, τον κ. Γιώργο Παρασκευά στο λαούτο και τον κ. Γιάννη Πατσιώλη στο μπουζούκι, προσέφερε αφιλοκερδώς ένα πλούσιο λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα διασκεδάζοντας τους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση παρατέθηκαν γλυκά εδέσματα με την ευγενική χορηγία των αρτοποιημάτων «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες