ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Ο serial killer των αδέσποτων ζητά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη (βίντεο)

Η τοπική κοινωνία του Βόλου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για την υπόθεση του άνδρα που κατηγορείται για τον θάνατο δεκάδων αδέσποτων ζώων. Ο αποκαλούμενος “serial killer αδέσποτων” φαίνεται να έχει αναστατώσει την κοινότητα με τις αποτρόπαιες πράξεις του, σκορπώντας οργή και αγανάκτηση.

Ο κατηγορούμενος, που φέρεται να ευθύνεται για τις θανάσιμες επιθέσεις σε σκύλους και γάτες της περιοχής, έχει ζητήσει τώρα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να υποστηρίξει την υπεράσπισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του, η υπεράσπιση επιχειρεί να στοιχειοθετήσει ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από ψυχική ασθένεια, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει την κρίση και τις πράξεις του.

Οι πολίτες του Βόλου έχουν εκφράσει έντονα την αγανάκτησή τους για τις αποτρόπαιες αυτές ενέργειες, απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Ζητούν, επίσης, αυστηρότερη νομοθεσία για την προστασία των ζώων και πιο εντατικούς ελέγχους στις υποθέσεις κακοποίησης. Παράλληλα, οι φιλοζωικές οργανώσεις έχουν κινητοποιηθεί, απαιτώντας την άμεση δικαιοσύνη και την ασφάλεια των αδέσποτων ζώων στην πόλη.

Η δικαστική διαδικασία αναμένεται να είναι μακρά, ενώ η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου. Ωστόσο, η κοινή γνώμη παραμένει οργισμένη, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη τόσο για τα αθώα ζώα που υπέφεραν όσο και για την προστασία των υπόλοιπων αδέσποτων της περιοχής.

Ο Βόλος, συγκλονισμένος από την υπόθεση αυτή, προσπαθεί να επανέλθει σε μια κατάσταση ηρεμίας, ενώ οι αρχές υποστηρίζουν ότι θα συνεχίσουν την ενδελεχή παρακολούθηση και την εφαρμογή του νόμου για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες