ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου μετά από καταγγελία 15χρονης μαθήτριας ότι «άπλωσε χέρι» πάνω της!

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας κρατείται ένας 51χρονος οδηγός λεωφορείου, ο οποίος χθες καταγγέλθηκε από 15χρονη μαθήτρια σχολείου σε χωριό έξω από τη Λάρισα, ότι προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν όπως καταγγέλλει η 15χρονη, έξω από σχολείο κι ενώ αυτή βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο με τον οδηγό, ο 51χρονος προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια, ήτοι την αγκάλιασε και την χάιδεψε σε σημεία του σώματός της, προσβάλοντας με τον τρόπο αυτό βάναυσα την τιμή της. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, οι υπόλοιποι μαθητές, επιβαίνοντες του σχολικού λεωφορείου, είχαν κατέβει από αυτό, ενώ ο φερόμενος δράστης προσκάλεσε την ανήλικη να εισέλθει εκ νέου στο λεωφορείο καθόσον και αυτή είχε προηγουμένως αποβιβαστεί.

Η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της με τον πατέρα της να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία. Ο καταγγελλόμενος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών αφού προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, ωστόσο με εντολή του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

newsroom onlarissa.gr (φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες