ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Τι λέει ο δικηγόρος του Συνεταιρισμού για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τον ταμία του (video)

Μόλις την περασμένη Δευτέρα ο ίδιος ο ταμίας αποκάλυψε στον πρόεδρο του Λαρισινού Συνεταιρισμού που έχει αντικείμενο συναφές με το χώρο των οχημάτων, ότι έχει υπεξαιρέσει σημαντικό χρηματικό ποσό.

Από τον Συνεταιρισμό έχει ήδη γίνει μήνυση στον 47χρονο ταμία που κρατείται, ενώ ακόμη δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί με ακρίβεια το ύψος της υπεξαίρεσης, με την αρχική εκτίμηση – την οποία όμως αμφισβητεί ο κατηγορούμενος – να κάνει λόγο για 130.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του Συνεταιρισμού κ. Κωνσταντίνος Κουτσογεώργος «η έρευνα της Εισαγγελίας είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Προσπαθούμε να μαζέψουμε στοιχεία. Δεν είμαστε σίγουροι για το ύψος του εγκλήματος που θα προκύψει. Θα γίνει σίγουρα ένας έλεγχος από ορκωτούς λογιστές και ελπίζουμε και ότι η Εισαγγελία θα διατάξει πραγματογνωμοσύνη ώστε να έχουμε κάποια πιο σαφή στοιχεία».

Ο κ. Κουτσογεώργος συμπλήρωσε πως «ο ίδιος ο ταμίας ενημέρωσε από μόνος του τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού ότι έχει προβεί σε τέτοιες ενέργειες. Ουσιαστικά το έχει ήδη ομολογήσει. Βέβαια δεν είμαστε σίγουροι ακόμη για τι ποσό μιλάμε… όλα αυτά προέκυψαν τη Δευτέρα το απόγευμα».

Δείτε το βίντεο:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες