ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Βόλο: Στο νοσοκομείο ένας αναβάτης μοτοσικλέτας (φωτό)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρίν από λίγο στη συμβολή των οδών 2ας Νοεμβρίου και Βασσανή, στον Βόλο όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενο μηχανάκι. Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας, ευτυχώς, φορούσε κράνος, γεγονός που τον προστάτεψε από σοβαρότερα τραύματα κατά την πτώση του στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία πριν τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ρύθμισαν την κυκλοφορία και προχώρησαν στη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Η κυκλοφορία στην περιοχή διακόπηκε προσωρινά, αλλά αποκαταστάθηκε γρήγορα χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Το ατύχημα έρχεται να υπενθυμίσει τη σημασία της τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, καθώς και τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους μοτοσικλετιστές, που σε πολλές περιπτώσεις σώζει ζωές.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες