ΛΑΡΙΣΑ

To Motor Festival επιστρέφει στην Λάρισα: Μια υπερπαραγωγή και ένα ασύλληπτο υπερθέαμα

Motor Festival Λάρισα: 6 χρόνια απουσίας, 12 διοργανώσεις μετά και όμως ο απόηχος ποτέ δεν έσβησε στην Λάρισα από τη τελευταία φορά που ολοκληρώθηκε το 12ο Motor Festival driving with the Star το 2018!

Η μεγαλύτερη ένωση των καλυτέρων θα γίνει στο 24ο Motor Festival Best of the Best στην Λάρισα στην σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στις 15-17 Νοεμβρίου υπο την υποστήριξη και αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και του δήμαρχου Αθανάσιου Μαμάκου… Οι καλύτεροι από όλους του χώρους σε μια ένωση επίδειξης δύναμης και υπεροχής του μηχανοκίνητου αθλητισμού!!!

motor-festival-larissa-2024-larisa-skepasti-neapoli

Ένα τριήμερο διαφήμιση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τον χώρο, μια υπερπαραγωγή και ένα ασύλληπτο υπερθέαμα που θα γίνει λόγος συγκέντρωσης και απόδρασης όλη της Ελλάδας!!!
Ήπειρος Θεσσαλία Θεσσαλονίκη Αιτωλοακαρνανία Φθιώτιδα Μαγνησία Αττική… Όλη η ηπειρωτική Ελλάδα σε 2-4 ώρες το μέγιστο θα μπορούν να παρευρεθούν στο πιο ανατρεπτικό πολυδιάστατο Motor Festival που έχει γίνει ως σήμερα. Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του 23ου Motor festival στο MEC Παιανίας το Motor Festival επιστρέφει στην πραγματική του έδρα και σταθμό ανέλιξης, στην Λάρισα!

motor-festival-larissa-2024-larisa-skepasti-neapoli

Ραντεβού με την ιστορία 15-17 Νοεμβρίου Best of the Best και με το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης που έχει δημιουργηθεί και κατασκευαστεί έρχεται με σκοπό να ενώσει όλους τους λάτρεις των 2 και 4 τροχών και όχι μόνο!!! Ήρθε η ώρα να απογειωθούμε μαζί!!!

Ο στόχος του 24ου Motor Festival στην Λάρισα , είναι να πάρει διεθνής διαστάσεις, να  φιλοξενήσει επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό ώστε να πετύχει την μέγιστη ανάδειξη του κλάδου της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα. Το όφελος έμμεσα ή άμεσα είναι ανυπολόγιστα μεγάλο, αφού είναι η μοναδική διοργάνωση αδιαμφισβήτητα που καταφέρνει να διαδώσει, αναπτύξει, προβάλει αθλητές, λέσχες, επαγγελματίες και φίλους της μηχανοκίνησης στο μέγιστο.

motor-festival-larissa-2024-larisa-skepasti-neapoli

Μείνετε συντονισμένοι ο απόηχος από το τελευταίο φεστιβάλ στην Λάρισα καλά κρατεί ύστερα από 6 χρόνια, ήρθε η ώρα να ξανα ζήσουμε τον παλμό την ένταση και την μέγιστη αδρεναλίνη και δράση! Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε διάσταση και να ζήσουμε ότι καλύτερο, ότι πιο φαντασμαγορικό και ολοκληρωμένο έχει υπάρξει στην ιστορία των μηχανοκίνητων θεμάτων σε Ελληνικό έδαφος!!!

Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η δημιουργία ενός μηχανοκίνητου πάρκου που διέπει ασφάλεια και θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα στους φίλους  και λάτρεις της μηχανοκίνησης, για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Ραντεβού στο 24th Motor Festival 15-17 Νοεμβρίου Best of the Best στην σκεπαστή Νεάπολη στην Λάρισα!!!

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες