ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης για την ανασυγκρότηση των σωματείων τένις που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες (φωτό – βίντεο)

Εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων τένις που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, από τη μεγάλη χορηγό της Betsson, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με σκοπό την ανασυγκρότησή τους αλλά και την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στην ευρύτερη
περιοχή, διεξήχθη σήμερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Λάρισαίων, κ. Αθανάσιος Μαμάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Σωτήρης Σουλούκος, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Λάρισας, κ. Ειρήνη Παπαϊώάννου, ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Δημήτρης Σταματιάδης και ο Managing Director της Betsson, κ. Θάνος Μαρίνος.

«Οι Λαρισαίοι αγκάλιασαν τη νίκη οργάνωση και έδειξαν την αγάπη τους για το άθλημα», δήλωσε ο κ. Μαμάκος. «Η παρουσία του χορηγού σήμερα είναι μια επιβράβευση για τα σωματεία που συμμετείχαν και υπέστησαν σημαντικές ζημιές από τις πλημμύρες στις εγκαταστάσεις τους, αλλά κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να τις αποκαταστήσουν».

«Οι ευχαριστίες είναι δεδομένες από την πλευρά μας, αλλά και οι μεγάλες διοργανώσεις ,γιατί είμαστε σε θέση να τις παράγουμε ως πόλη και ως περιφέρεια, γιατί καλό της περιοχής», σημείωσε ο κ. Σουλούκος.

«Είναι ο αθλητισμός που θα σώσει τα παιδιά. Να γίνουν κι άλλες τέτοιες διοργανώσεις που θα ωφελήσουν τα μέγιστα τους πάντες», σχολίασε η κ. Παπαϊώάννου

«Όταν συναντήσαμε τους ανθρώπους της καταλάβαμε ότι υπάρχουν αρκετές μεγάλες ανάγκες, στην ομοσπονδία αλλά και ευρύτερα στα νέα αθλήματα. Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην κοινωνική προσφορά. “Ακουμπήσαμε” στα προβλήματα της κοινωνίας όχι μόνο με χρήματα, αλλά και με ενέργειες με άμεσο αποτέλεσμα στις τοπικές κοινωνίες», τόνισε ο κ. Μαρίνος.

Τέλος ο κ. Σταματιάδης ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμμετέχουν στη σπουδαία αυτή προσφορά για τον αθλητισμό.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες