ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος: «Η παράταξη της πατριωτικής ευθύνης και της κοινωνικής προόδου»

«Η Νέα Δημοκρατία στη διαδρομή των 50 ετών απέδειξε ότι είναι η παράταξη της πατριωτικής ευθύνης και της κοινωνικής προόδου». Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωσή του στην εφημερίδα «ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ» ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε ότι «η σφραγίδα της επιτυχίας είχε τεθεί ήδη με την διακυβέρνηση του Εθνάρχη Καραμανλή, η οποία έφερε την εθνική συμφιλίωση, εμπέδωσε το δημοκρατικό πολίτευμα, και εισήγαγε την Ελλάδα στην ΕΟΚ. Αλλά και στη μετέπειτα διαδρομή της, με όλους τους ηγέτες της, άρθρωσε λόγο υπεύθυνο, μακριά από δημαγωγικές υπερβολές, πάντοτε με γνώμονα το καλό των πολιτών και της πατρίδας.

Αυτή η στάση δικαιώθηκε από την ιστορία, καθώς σήμερα είναι μόνον η ΝΔ πραγματικό κόμμα εξουσίας, και σε αυτήν προσβλέπουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, ακόμη και αν δεν είναι ψηφοφόροι της, για την ασφάλεια και την ευημερία τους. Γι’ αυτό το λόγο και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη δεύτερη κυβερνητική της θητεία, έχει επωμιστεί τη σημαντική αποστολή να επιλύσει τα πολλά προβλήματα που μας έχει κληροδοτήσει η προηγούμενη περίοδος, να γιατρέψει τις χρόνιες παθογένειες του κράτους, να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών και να οδηγήσει τη χώρα με αξιοπιστία στο σύγχρονο φουρτουνιασμένο κόσμο.

Με τη δύναμη των αξιών μας που σφυρηλατήθηκαν σε αυτήν την πεντηκονταετία και την ικανότητα της προσαρμογής μας στις νέες προκλήσεις είμαστε βέβαιοι ότι η ΝΔ θα πετύχει τους στόχους της και στην περίοδο που ανοίγεται εμπρός μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες