ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Απόστολος Γκλέτσος πρωταγωνιστεί σε βίντεοκλιπ Λαρισαίου τραγουδιστή και η κόρη του σκηνοθετεί – «Του το αφιερώνω, γράφτηκε γι’ αυτόν» (βίντεο)

Το τραγούδι κυκλοφόρησε μόλις πριν τρεις ημέρες, έχει τον τίτλο «Αντρικές κουβέντες», ένα καθαρόαιμο ζεϊμπέκικο και ο ερμηνευτής του, ο Λαρισαίος πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Μικερτζής, το αφιέρωσε στον Απόστολο Γκλέτσο με τον οποίο εδώ και μερικές δεκαετίες συνδέεται με βαθιά φιλία. Άλλωστε είχε παντρευτεί την αδερφή του γνωστού ηθοποιού Άννα πριν αρκετά χρόνια και παρότι το ζευγάρι χώρισε, οι δυο τους παραμένουν αδερφικοί φίλοι.

Ο Γιάννης Μικερτζής όχι μόνο του αφιέρωσε το κομμάτι, αλλά όπως λέει γράφτηκε για τον ίδιο τον Γκλέτσο, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του.

Μάλιστα την σκηνοθεσία έκανε η ταλαντούχα κόρη του Γκλέτσου, Βαλίσια.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αγαπημένο μου Απόστολο Γκλέτσο! Ένα σώμα μια ψυχή, νιώθω ευλογημένος που η μοίρα μας ένωσε όπως ήθελε αυτή, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμμετοχή σου και την αμέριστη και ακούραστη ολοήμερη συμμετοχή σου στο videoclip. Ο λόγος σου ήταν ΠΑΝΤΑ συμβόλαιο! Επίσης ευχαριστώ πολύ την υπερταλαντούχα κόρη σου την καταπληκτική Βαλίσια για την υπέροχη σκηνοθεσία και τις πολύτιμες συμβουλές της”!, αναφέρει στο σημείωμά του ο Γιάννης Μικερτζής.

Με τη σειρά του ο ηθοποιός σχολίασε σε ανλαρτησλη του: «Καλό ταξίδι με οδηγό την ταλεντάρα σου και την ψυχάρα σου αδερφέ μου…».

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την λαρισαϊκή δισκογραφική εταιρεία real.

Στίχοι: Βασίλης Γρηγορίου, Μουσική: Στέλιος Μαγαλιός, Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός – Ηχογράφηση – Mix Μπάμπης Κατσίκας ,Master Κωνσταντίνος Βρατσάλης .

Έπαιξαν οι μουσικοί: Μπουζούκι Θοδωρής Παπαρίζος, Κιθάρες Γιώργος Παρασκευάς, Πλήκτρα Στέργιος Ρεντζιούλης, Σκηνοθεσία Βαλίσια Γκλέτσου, Διεύθυνση Φωτογραφίας Μάκης Χρονάς.

Στο Videoclip Έπαιξαν: Απόστολος Γκλέτσος, Κωνσταντίνα Πουρνάρα, Γιάννης Μικερτζής.

Δισκογραφική Εταιρία: Real Music Greece, Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Τσιανάκας, Επιμέλεια Παραγωγής: Απόστολος Βούλγαρης, Οργάνωση Παραγωγής Πέτρος Βασιλειάδης.

Δείτε το βιντεοκλίπ:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες