ΑΕΛ

Ώρα αποδείξεων για την ΑΕΛ: Υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι τον Ηρακλή στο ARENA ειπδιώκοντας το απόλυτο στις νίκες

Η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο AEL FC ARENA τον Ηρακλή, ένα από τα θεωρητικά φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και καλείται να αποδείξει οτι φέτος θα είναι το αφεντικο στην Σούπερλιγκα 2. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΙ.

Ο προπονητής Aλέκος Βοσνιάδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (εκτός των Στίνα, Κρητικού) και θα ανακοινώσει την 20άδα της αποστολής το Σάββατο δύο ώρες πριν την αναμέτρηση. Οι 27 διαθεσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι: Σουλούκος, Περντρέου, Βενετικίδης, Πίτσικος, Θ. Παπαγεωργίου, Βαφέας, Στάμου, Οικονόμου, Γιανναράκης, Ηλιάδης, Γιόχανσον, Παπαδόπουλος, Γκρόζος, Τριμμάτης, Κοσσονού, Παναγιωτίδης, Γιαξής, Μπαριέντος, Κ.Παπαγεωργίου, Ακόστα, Σγουρός, Δημηνίκος, Γραββάνης, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Φατάι.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας, Τάσος Κρητικός, o Βίκτορ Στίνα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μολδαβίας, ο ανέτοιμος, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε και ο Λούκα Αντράντα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από 01/01/2025.

Ο 32χρονος ρέφερι, Μιχάλης Ματσούκας, ο οποίος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ξεκίνησε ως διαιτητής από την Ένωση Εύβοιας, αλλά εδώ και μερικά χρόνια μετακόμισε και ανήκει στην Ένωση Αιτωλοακαρνανίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση . Βοηθοί του ο Χρήστος Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας) και ο Σπύρος Μπύρος (Ευρυτανίας). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου (Μακεδονίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κουζάκης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

Δείτε τη βαθμολογία:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες