ΛΑΡΙΣΑ

Πλήθος Λαρισαίων ενημερώθηκε από διακεκριμένους γιατρούς στο Fashion City Outlet για τον καρκίνο του μαστού (φωτο – βίντεο)

«…Και ζήσαν αυτές καλύτερα»: Λαρισαίες βρέθηκαν σήμερα από το πρωί του Σαββάτου στο Fashion City Outlet  στη Λάρισα, όπου και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού από εξαιρετικούς γιατρούς του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που ειδικεύονται στον εν λόγω τομέα.

Η επιστημονική ομάδα των εξειδικευμένων στο μαστό ιατρών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συζήτησε με τον κόσμο που βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο, για την πρόληψη και το γονιδιακό έλεγχο, τη σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση, την ογκολογική διαχείριση και την ακτινοθεραπεία του  καρκίνου του μαστού και έλυσε κάθε απορία.

Και επειδή ο καρκίνος του μαστού είναι μια δύσκολη μάχη που μπορεί να νικηθεί και κάθε νίκη είναι γιορτή, ταυτόχρονα οι επισκέπτες στον χώρο του Fashion City Outlet είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις υπέροχες δημιουργίες των σπουδαστών της σχολής Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, να διασκεδάσουν με τη μοναδική συναυλία, αφιερωμένη σε αυτές που …ζήσαν καλύτερα, με τους  «Αλανταλα band» και φυσικά να ψωνίσουν με ειδικές ροζ προσφορές στα καταστήματα του FASHION CITY OUTLET!

Ο πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ κ. Απόστολος Κομνός, τόνισε: «Το ΙΑΣΩ κάνει αυτή την εκδήλωση που αφορά την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αγαπάει τις γυναίκες, γι’αυτό και εξασφάλισε την συνεργασία με γιατρούς, εξέχοντες επιστήμονες με ειδίκευση στις παθήσεις του μαστού. Αποφάσισε να επενδύσει σε πολύ σύγχρονο εξοπλισμό με συνέπεια να δημιουργηθεί το αρτιότερο κέντρο μαστού στην κεντρική Ελλάδα.

Θέλω να πιστεύω ότι οι εκδηλώσεις αυτές βοηθάνε, οι γιατροί με απλά λόγια εξηγούν στον κόσμο για τις εξελίξεις πάνω στην θεραπεία του καρκίνου του μαστού αλλά και στην πρόληψη, για να απαντηθούν όλες οι απορίες».

Η κ. Μαρία Γρηγοριάδη, Διευθύντρια του εμπορικού του Fashion City Outlet σημείωσε πως: «Όπως γνωρίζουμε ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, σήμερα με το ΙΑΣΩ οργανώσαμε αυτή την εκδήλωση για να ενημερωθεί ο κόσμος για την ασθενεια αυτή».

Τέλος η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κ. Ιωάννα Καραβάνα, επισήμανε: «Βρισκόμαστε σε αυτόν τον φιλόξενο χώρο σε μια διαφορετική εκδήλωση, σε έναν χώρο ζωντανό που οι κυρίες κάνουν τη βόλτα τους αλλά μπορούν και να ενημερωθούν και να ακούσουν εξαίρετους επιστήμονες από διαφορετικές ειδικότητες που σχετίζονται όμως με τον μαστό.

Όλοι αγκαλιάζουν την εκδήλωση για δεύτερη χρονιά και αυτό λέει κάτι. Πάμε ένα βήμα παραπάνω στον καρκίνο του μαστού».

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π. – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες