ΛΑΡΙΣΑ

«Αλώνιζαν» στην περιοχή του Κιλελέρ, σε υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ και σε πομόνες – «Σήκωσαν» 1.430 κιλά χαλκού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών από υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ και καλωδίων από αρδευτικές πομόνες, μια γεφυροπλάστιγγα και μια αποθήκη Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.), σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Κιλελέρ.

Σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και αγνώστου, μέχρι στιγμής, συνεργού τους.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 20-09-2024 έως 08-10-2024 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και σε αγροτικές περιοχές αυτής, οι δράστες, ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης και χρησιμοποιώντας εργαλεία και όχημα διαφυγής, διέπραξαν -20- συνολικά περιπτώσεις κλοπής σε υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ, αρδευτικές πομόνες, μια γεφυροπλάστιγγα και μια αποθήκη (Τ.Ο.Ε.Β.), αφαιρώντας συνολικά -1.430- κιλά χαλκού, -11- μεταλλικά αντικείμενα (εκ των οποίων -10- βάνες και -1- τμήμα γεώτρησης), -1- μεταλλικό κερματοδέκτη με άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς και καλώδια χαλκού, αθροιστικού μήκους -309- μέτρων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες