ΛΑΡΙΣΑ

Λιακούλη: «Επιβεβαιώνουμε την “αλλαγή πίστας” του κυβερνητικού πλέον ΠΑΣΟΚ»

Μήνυμα – κάλεσμα για το β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις 6 Οκτωβρίου, απευθύνει η Γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Λάρισας του Κινήματος, Ευαγγελία Λιακούλη, τονίζοντας τα εξής:

«Οι 300.000 προοδευτικοί πολίτες που ψήφισαν κατά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για “το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος μας”.

Κανείς και καμία από τους 300.000 δε θα πρέπει να μείνει αμέτοχος, γιατί κανείς και καμία δεν περισσεύει.

Κανείς και καμία δεν πρέπει να μείνει εκτός της επόμενης ημέραςτου ΠΑΣΟΚ, ιδίως από τη στιγμή που και οι δύο υποψήφιοι έχουν δεσμευθεί δημόσια και ανοιχτά ότι μετά τη 13η Οκτωβρίου θα αξιοποιηθούν όλοι/ες, ανεξαρτήτως ποιον/α επέλεξαν στον α’ γύρο (ή και τον β’) της εσωκομματικής μας διαδικασίας.

Γιατί οι 300.000 δημοκρατικοί πολίτες της 6ης Οκτωβρίου δίνουν στο Κίνημά μας μια ιστορική ευκαιρία να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο, σε ρόλο πρωταγωνιστικό, μακριά από τις λογικές της περιχαράκωσης, της διαίρεσης και των “κλειστών κύκλων” που τόσο του κόστισαν σε διάφορες ιστορικές περιόδους από την μετά-Ανδρέα εποχή και μετά.

Αύριο αφήνουμε πίσω τα “μικρά”, τις μικρο-πικρίες μας, τις προσδοκίες μας που δεν ευοδώθηκαν και όλα όσα μας ‘’χώρισαν’’, έστω και λίγο, έστω και πρόσκαιρα, και με ρεαλισμό προσερχόμαστε στις κάλπες, δηλώνοντας με την παρουσία μας πως το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ, ενωμένο και δυνατό.

Και αυτό το οφείλουμε, πρωτίστως, στους 300.000 ψηφοφόρους της προηγούμενης Κυριακής που θα είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και της αυριανής, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αφού θα επιβεβαιώνουν την “αλλαγή πίστας” ενός κυβερνητικού πλέον ΠΑΣΟΚ!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες