ΛΑΡΙΣΑ

Έφυγαν από τη ζωή επτά Λαρισαίοι

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 39 ετών η Αλίκη Παπαθανασίου. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Ειρήνη Φουρκιώτη Δαφνοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 83 ετών ο Πρόδρομος Σαννής, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Ομορφοχώρι Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 84 ετών η Μαρία Τσαγγγαλια – Ντούρου, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 88 ετών ο ο Οδυσσέας – Κωνσταντίνος Σωτηρίου, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη Χαρά Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Ζήσης Γκανάτσιος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Αγίας Σοφίας.

Απεβίωσε σε ηλικία 97 ετών η Πετρούλα Μπεκιαροπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 17:00 Μ.Μ από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, εντός του νέου κοιμητηρίου.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες