ΛΑΡΙΣΑ

Λιακούλη: «Πρώτα το ΠΑΣΟΚ! Μετά όλοι και όλα…»

Μήνυμα για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας και την «νέα μέρα» για το ΠΑΣΟΚ , απευθύνει η Γραμ. της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, επισημαίνοντας τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη που εδραίωσε τη Δημοκρατία, μεταρρύθμισε τη χώρα και κατοχύρωσε τη θεσμική λειτουργία του Κράτους, αναβαπτισμένη από την ευρεία συμμετοχή των πολιτών στην εκλογή της νέας ηγεσίας της, είναι πλέον έτοιμη για το μεγάλο και αναγκαίο βήμα.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, τον οποίο συγχαίρω θερμά για την καθαρή και μεγάλη νίκη του, είμαι βέβαιη ότι έχει αντιληφθεί τη μεγάλη αποστολή που του έχει ανατεθεί και το σύνθετο έργο που καλείται να επιτελέσει, ώστε να καταφέρει η Παράταξη να συγκροτήσει μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες, για να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας.

Χιλιάδες πολίτες, μέλη ,φίλοι, στελέχη και θεσμικά πρόσωπα, εκτός από τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές διαδικασίες, δίνουν καθημερινά τεράστιο αγώνα, στην αυτοδιοίκηση, σε χώρους δουλειάς, σε συλλογικότητες, εμπλουτίζοντας με τη δύναμή τους το χώρο μας, καταθέτοντας σπουδαίες ιδέες και εμπειρίες, που δεν πρέπει να χαθούν, στη δίνη της πολιτικής επικαιρότητας και του ετεροπροσδιορισμού.

Αυτόν τον μεγάλο πλούτο πρέπει τώρα να αξιοποιήσουμε, όλοι μαζί, ενωμένοι, κάνοντας υπέρβαση των μικρών και πιστεύοντας ξανά στο «ωραίο και το μεγάλο…»

Όλα αυτά τα χρόνια πορείας στο ΠΑΣΟΚ, έζησα πολλά και είδα πολλά.

Έζησα στιγμές δόξας για την παράταξη, αλλά και προδοσίας της, από πολιτικούς γυρολόγους- που κάποιοι μάλιστα από αυτούς, σήμερα

στριμώχνονται πάλι να φωτογραφηθούν δίπλα στους αρχηγούς ή κάνουν πάλι… γύρους, μέχρι να καταλήξουν στην «επιλογή» που.. κέρδισε!

Το ΠΑΣΟΚ όμως, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από όλα αυτά .

Και είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο, από όλους εμάς.

Είναι μια ιερή παρακαταθήκη προοδευτικών ιδεών και αξιών, νέων αντιλήψεων και πρακτικών, με διάρκεια στο χρόνο, που υπάρχει μόνο για να ανταποκριθεί στην ανάγκη του Λαού και της χώρας .

Το ΠΑΣΟΚ είναι χρεία και χρέος μαζί .

Εμείς, που ήμασταν ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, που μείναμε στα δύσκολα και βιώσαμε τα πέτρινα χρόνια

Εμείς που δεν πληγώσαμε ποτέ την Παράταξη, που δεν πουλήσαμε τις ιδέες της, δεν κρυφτήκαμε πίσω από την ασφάλεια της «θεσούλας» μας, αλλά με θάρρος προτάξαμε την ανάγκη Αλλαγής, Συμμετοχής και Αυτονομίας της, έχουμε χρέος να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα, δίπλα στον Πρόεδρο και μαζί με όλα τα στελέχη και μέλη μας, για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο, να ξαναδώσουμε στο Λαό μας αξιοπρέπεια και στην πατρίδα μας Περηφάνια.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψήφιους/ες Προέδρους μας, για την όμορφη διαδικασία, τον ανοιχτό διάλογο, τον σοβαρό πολιτικό προβληματισμό που πρόσφεραν στην Παράταξη

Ευχαριστούμε όλους και όλες τους πολίτες που πίστεψαν ξανά στη δύναμη των ιδεών μας και ένωσαν τη δύναμή τους με τη δική μας, για να προχωρήσουμε δυνατά, με αυτοπεποίθηση στη νέα μέρα.

Θα ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, στην πρώτη γραμμή του νέου αγώνα μας, σαν ένας από τους πολλούς στρατιώτες, συνεχίζοντας με όραμα, σχέδιο και κυρίως -σκληρή δουλειά.

Για τους Ανθρώπους μας και τον Τόπο μας.

Καλή Αντάμωση στους Νέους , όμορφους Αγώνες μας!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες